Söndagsmatch borta mot serieledarna. Två avbytare varav en var ikonen Martin Leek.
Fin konstgräsplan och helt ok väder.

Första halvlek
Rätt så väntad matchbild från start där Marstrand har mycket bollinnehav och vi försöker ligga rätt.
Bästa chansen har dock vi då vi efter ett fint anfall slår ett inlägg, tror det var Momo, till en helt fristående Fenan som bara ett par meter från mål nickar i händerna på målvakten.
Marstrand har annars många skott från distans och misslyckade inlägg som Philip enkelt plockar.
Serieledarna har mycket boll som sagt, men det har faktiskt även vi i perioder då vi tillåts att rulla rätt så ostört och kunde ha gjort det ännu mer då det andra inte funkade ändå.
Granath kapar Momo och får gult kort.
Efter en halvtimme hamnar duktige Tunay ensam med Vigge, vänder bort honom och avslutar säkert, 1-0!
Vigge blir varnad i minut 41.
Det sista som händer i första halvlek är att vi spelar upp på Jansson som snyggt vänder upp och runt och spelar Arez som slår en fin djupledsboll. Fenan fintar bort Marstrands lagkapten och sätter bollen i bortre, 1-1! Snyggt mål. Och oväntat.
Vi känner oss rätt så fräscha ändå trots eller tack vare att vi byter hyfsat frekvent.

Andra halvlek
Väldigt lik matchbild i andra. Tommy drar på sig en taktisk varning.
I minut 67 blir Glenn nergjord i en duell nära straffområdet. Tommy blir fälld men ingen reaktion från domaren och Marstrand gör 2-1! Väldigt konstigt.
Strax efter får en pigg Arez bollen och slår den fint i djupet till Fenan igen. Det tar lite lång tid när Fenan är fri och när han ska avsluta så hakas han upp. Men ingen frispark utan hörna....
Matchen står lite och väger och med ett par minuter kvar kommer ännu ett inlägg som Philip får en hand på och helt plötsligt så blåser domaren straff.
- "Någon knuffade honom". Ingen verkar veta riktigt förutom Marstrandspelaren som hävdar att han filmat.
Philip åt ett håll, bollen åt andra, 3-1!

Sammanfattning
Sett till förutsättningarna så gör vi det så bra vi kan göra det. Vi är med i matchen ända till slutet. Självklart surt att känna att vi hade haft en otroligt bra chans med fler nyckelspelare tillgängliga, för att inte tala om vårens lag som hade gjort processen kort med motståndet.
Men ändå mycket roligare en sån här match när alla ger järnet och vi ändå försöker spela större delen.
Sen går det ju inte komma ifrån att det är tre kontroversiella beslut som avgör matchen. Med det sagt inte alls orättvist att Marstrand vinner men surt att det avgörs på fel sätt.
Det lär bli serieseger för Marstrand nu och vi önskar dom lycka till.

Matchens GaFFlar:

Fenan: Missar ett par chanser men målet är hög klass. Och det går ju inte att komma ifrån att Fenan är vårt offensiva hot den här matchen.

Momo: Mycket bra arbetsinsats åt båda håll. Noggrann med boll och hittar ofta rätt.

Affe: Visar otrolig vilja med ständiga löpningar matchen igenom. Stabilt bakåt och räddar ett givet mål på mållinjen.